torsdag 31 maj 2012

Stockholm Marathon Expo (224 dagar)

För att slippa åka ut till Östermalms IP imorgon när det är mer folk och förmodligen sämre väder så valde jag att åka dit direkt från jobbet idag för att hämta ut min startlapp.


Det var första året jag sett det så välskyltat från tunnelbanan till Danicahallen, och det var ju mycket trevligare att gå via Löjtnantsgatan än hårt trafikerade Lidingövägen (även om man då inte ser Stadion). Det var en rätt strid ström av människor både till och från expot, men inte någon trängsel på plats. Jag kunde prata lite med Ingmarie utan att det störde hennes utdelning av startlappskuvert nämnvärt.

Alla kläder och skor som säljs på expot kommer från titelsponsorn Asics. Jag sneglade på prislappen för ett par skor (2000) och en t-shirt (250) och fortsatte runt hörnet utan att ha stannat. Jag plockade på mig några flyers från lopp jag är intresserad av, var med i några gissningstävlingar hos Folksam och Springtime/Runner's World samt fick lite gratisprylar. Som vanligt anmälde jag mig också till nästa års Stockholm Marathon.

Nej, det är tyvärr inte mycket till expo om man jämför med andra lopp. Utanför — där Maxim delade ut ytterligare lite gratisprylar — hade det börjat duggregna. Inget pastaparty idag, men allt annat på Östermalms IP såg ut att vara på plats. Vi ses på lördag!

4 kommentarer:

 1. Hej!
  Expot var inte mycket att hurra för. De hade kunnat göra så mycket mer av det. Det är synd att de inte gör det.

  Lycka till i morgon!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, varför inte? Det funkar ju inför Göteborgsvarvet!

   Lycka till själv!

   Radera
 2. Svar
  1. Tack Ingmarie, jag ska försöka! Hoppas att du också får en bra dag (och inte fryser)!

   Radera