söndag 8 april 2012

Snuvad på en tävling (278 dagar)

Mina förhoppningar om att förkylningen skulle vara överspelad på ett par dagar har definitivt grusats. Jag håller mig hemma och tar det lugnt. Hade det inte varit för hunden så hade jag förmodligen inte kommit ut alls, trots att vädret bitvis är alldeles förträffligt.

När jag går mina hundpromenader försöker jag variera mig, delvis för att jag vill ha lite koll på vad som händer i området. Idag behövde jag inte gå många meter ut i skogen innan jag stötte på en ny orienteringskontroll, närapå synlig från vårt köksfönster, och sedan ytterligare en inte särskilt långt bort.


Det visade sig vara Järla IF som hade arrangerat en tävling i området. Jag måste erkänna att jag känner mig lite dragen till orientering varenda gång jag kommer nära. I söndags såg jag mängder med folk gå omkring med det helt nya Naturpasset medan jag sprang långpass. Snart köper jag en egen karta.

4 kommentarer:

 1. Hej!

  Jag har precis som du varit sugen på orientering ett tag, så nu anmälde jag mig till en nybörjarkurs hos Skarpnäcks OL, som håller till på Kärrtorps IP Jag har sett anslag om den förut, de brukar ha en varje vår, men jag har alltid sett dem för sent.

  http://www.sol.a.se/Arrangemang/2012/Nyborjarkurs/Inbjudan.pdf

  Mvh/ Mattias

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Mattias! Jag har också sett anslagen, men ännu inte bestämt mig för om jag vill hoppa på den kursen.

   Radera
 2. Tack för tipset! Ska genast köpa! Såg också alla de där och blev sugen. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt! Sedan måste du berätta hur det går!

   Radera