onsdag 4 april 2012

Mitt startnummer i Stockholm Marathon (281 dagar)

Stockholm Marathon har släppt ifrån sig årets tävlingsinformation. Utan att lägga mycket vikt vid något annat letade jag upp mig själv i startlistan för att få reda på mitt startnummer, vilket visade sig vara 1357.

Detta nummer betyder ingenting sedan de frångick traditionen att ge förra årets placering som startnummer. Min bästa placering i loppet är från 2010 då jag nådde plats 1325, men förra året fick jag ändå springa med nummer 1175.

Det som framgår av mitt startnummer är att jag startar i grupp C med första vågen klockan 12:00. Det är väl också årets största nyhet — första halvan av startfältet startar 10 minuter före andra halvan.

4 kommentarer:

 1. Jag fick startnummer 3000. Trodde det skulle bli första gången med fyrsiffrigt men det var inte riktigt sant eftersom jag kom på plats 2156 2008. Hade ju varit roligare att få nummer 554 vilket var min placering 2010... men men..I-landsproblem. Ses kanske i fållan om inte förr...

  SvaraRadera
 2. 3000 är ju ändå ett roligt nummer! Men jag tycker faktiskt att det var roligare med förra årets placering, även om jag aldrig nått tresiffrigt (och I-landsproblem är den enda sortens problem i vår situation). Om vi inte ses senast i startfållan så ses vi tidigast efter loppet, eller hur?

  SvaraRadera
 3. Tjena Morgan, ser att du är en flitig deltagare vid roliga löpartävlingar! Vill därför passa på att tipsa dig om tävlingen The Run, en tuff och annorlunda löparupplevelse som ställer dig som deltagare inför en härlig utmaning. Lycka till framöver och vid alla dina tävlingslopp!

  SvaraRadera
 4. The Run... Befintlig information lämnar mycket att önska. Jag väntar nog med att betala 250 spänn tills jag vet mer än bara att det är en tävling vid Hammarbybacken.

  SvaraRadera