onsdag 6 oktober 2010

32

Relativt ofta får jag erbjudanden från Stadium, Löplabbet eller Runner's Store om 10, 20 eller 30 procent rabatt på en vara eller ett helt köp. Jag använde en sådan rabatt vid ett tillfälle i våras när jag behövde ett par nya skor, men sedan dess har jag inte köpt en enda löparpryl i någon av butikerna.

Dollarn står just nu i 6:71, men även om den skulle gå upp ett par kronor så blir det billigare att handla i New York. Det finns inget jag behöver innan det.

3 kommentarer:

 1. Själv blir jag mörkrädd när jag jämför priserna i svenska butiker med att importera från England. Halva priset inklusive frakt och diverse små gåvor talar sitt tydliga språk. Det roliga är ju att exempelvis ett par DS Trainer kostar exakt lika mycket oavsett vilken butik du besöker i Sverige. Värsta kartellen... (men å andra sidan, det är ju bra att man kan gå dit och prova ut ett par ;)

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Sommaren och hösten har förstörts av en evighetslång infektion som ännu inte gått över. Ställde bl a in min medverkan i Lidingöloppet senast. Första löppasset i dag på en månad snart. Men men, nu i oktober flyger jag till NY med jobbet och tänkte då ta mig tid att besöka JackRabbit. Om jag minns rätt så brukar du handla där. Deras priser står inte på sajten, men hur ligger de till? Dollarn är som du nämnde förnämligt låg.

  / Tobias

  SvaraRadera
 3. John: Jag betalar gärna lite extra för den service jag får i en butik. Men det mesta jag behöver köper jag inte oftare än att jag kan göra det i New York en gång om året.

  Tobias: Hoppas att du är fullt återställd snart! Kul att du ska till New York, men vad synd att det inte var lite senare... De skor jag har köpt på JackRabbit har kostat runt $100, och då brukar man alltid få 10 % rabatt.

  SvaraRadera