onsdag 20 oktober 2010

18

Det går inte att komma ifrån att året går mot sitt slut. Jag funderar en hel del på nästa år, vilket egentligen inte är ett ämne som har något här att göra. Det ser i vilket fall ut som att det blir färre lopp. Vissa traditioner upprätthålls, andra bryts. Det ser till och med ut som att man tvingas göra en del val på den fronten.

För några veckor sedan tänkte jag att jag skulle fokusera på halvmaradistansen nästa år. För närvarande har jag dock inga halvmaror planerade 2011. Kungsholmen runt krockar med Sentrumsløpet, Göteborgsvarvet ligger för nära Stockholm Marathon och Stockholm Halvmarathon ligger ovanligt (och olämpligt) sent i september.

Det är nog inte så svårt att hitta några andra halvmaror att springa om jag verkligen vill. Annars är jag som vanligt lockad av att satsa på lite längre distanser. Det är kul att ha blivit snabb, men att kunna springa riktigt långt är väl ändå en tuffare utmaning?

2 kommentarer:

  1. Är du sugen på ultradistanser? Springa riktigt långt med hyfsad fart kanske men inte bara gå/jogg/lufs i ett gäng timmar. Såna övningar påminner mig om lumpen.. Berlin halvmarathon i början av april?

    SvaraRadera
  2. Ja, jag är lite nyfiken på att testa en längre distans. Allt hänger på att jag får igång en vana att springa långpass.

    Just nu lutar jag mer åt Berlin i september. Det är inte säkert att jag är i Europa i början av april.

    SvaraRadera