fredag 24 september 2010

44

Trots strul på tunnelbanans röda linje gick det oväntat snabbt och lätt att ta sig ut till Lidingövallen och startlappsutdelningen. Hoppas att det går smidigt även imorgon förmiddag när det blir lämmeltåg på allvar. Jag övervägde ett någorlunda billigt inköp på sportmässan, men istället hastade jag mig igenom för att hinna in till stan för lunch.

Med mig i kassen hem fanns lite varuprover, Blossom, aftonblaskan
och det där klistermärket jag aldrig hittar någon användning för.

Jag funderade faktiskt på att åka tillbaka till Lidingö på eftermiddagen för att handla och vara med på pastapartyt, men lite senare kändes det alldeles för jobbigt. Bättre att vara hemma och ta det lugnt istället för att flänga och fara. Jag skjuter till och med upp pillandet med startlapp och det mysko chipet till morgondagen.

Skicka LL (mellanslag) 20562 till 72456 för att få mina mellantider.

5 kommentarer:

 1. Jag skickar ett grattis tio över tre. Då har du väl hunnit pusta ut. Själv springer jag från Flemingsberg och hem om planen håller. Förhoppningsvis fortare än 2.30.

  SvaraRadera
 2. Ja, plötsligt ska det bli fint väder imorgon. För bara ett par dagar sedan var det läge att sjösätta arken. Hoppas att du får en fin tur! Jag svarar nog inte i telefon före halv fyra.

  SvaraRadera
 3. Precis ett sånt där chip hade jag på foten på E18-loppet nyligen, satt perfekt hela loppet och det var mycket lättare att fästa än det där eländiga chipet som Stockholm Marathon envisas med! Lycka till imorgon!!

  SvaraRadera
 4. Lycka till idag! Hoppas vädret håller i sig och att det kommer en positiv rapport från loppet fram emot kvällskvisten.

  SvaraRadera
 5. Staffan: Jag hoppas att chipet fungerar lika bra för mig... Tack!

  hempa10: Tack! Jag är snarare orolig över att vädret ska bli "för fint". Förhoppningsvis får jag möjlighet att njuta mer av omgivningen.

  SvaraRadera