lördag 4 september 2010

64

Jag har varit flyttgubbe idag. Hela eftermiddagen och kvällen gick åt, inklusive avslutning med en öl och en pizza. Vi får se hur pigg jag är imorgon, om förkylningen har släppt och jag orkar ge mig ut till Lidingö för att springa testlopp eller om jag tar sovmorgon och äter brunch i stan.

---

Uppdatering söndag: Det blev sovmorgon. Klockan nio, när jag borde varit på väg ut genom dörren, satt jag fotfarande vid frukostbordet. Kroppen gör ont efter gårdagens vedermödor och snuvan är kvar, så det kanske var lika bra. Jag är en bangare.

2 kommentarer:

  1. Att vara flyttgubbe är ju oftast ingen höjdare. För min del brukar det sluta med att man är så ivrig att bli färdig att man är redo att knäcka hela kroppen för att nå dit. Dagen efter är som sagt inget vidare.

    SvaraRadera
  2. Oftast går det bra i början, men krafset på slutet är jag gärna utan. De två sista timmarna igår var väldigt hungriga samtidigt som en betydande del av styrkan försvann iväg på diverse kräftskivor och dylikt. Visst har jag träningsvärk i armarna idag, men överkroppen behöver ju träning den också. Blåmärket på framsidan av höger lår har jag dock ingen nytta av.

    SvaraRadera