onsdag 15 september 2010

53

Jag skulle inte kalla det en tidig runda, men det var åtminstone fortfarande ljust ute. Jag följde de vita pilarna runt Majroskogen och räknade till 40 stycken. En av pilarna pekar enligt min bedömning åt fel håll, så jag är inte helt säker på att jag springer rundan så som den är tänkt. Min mätning säger 4,9 kilometer och klockan stannade på 24:15.

Två pilar visar vägen genom Gubbängen.

Det gör fortfarande ont lite här och var, så det var inte svårt att ta det lugnt. Lördagens halvmara har lämnat oväntat stora spår. Men det som irriterade mest idag var att jag fick springa med kluckmage. Det hände förra veckan också, men det var mycket värre idag. Jag hade inte ätit eller druckit precis innan, så jag vet inte vad det beror på.

Kvällens dilemma är om jag ska anmäla mig till Hässelbyloppet. Det är sista anmälningsdag idag. Även Kistaloppet stänger anmälan idag, men dit har jag redan anmält mig. Allra helst hade jag sprungit Kistaloppet först och sedan bestämt mig. Ett bra resultat på lördag – men inte alltför bra – är väl det som skulle peka mot Hässelby.

5 kommentarer:

 1. Enligt Hässelbyloppets hemsida så är det 22 september som är sista anmälningsdag så du kan alltså springa Kista och sen anmäla dig. Bra va :)

  SvaraRadera
 2. Det är för att de ändrat datum nu. Samtidigt har de höjt anmälningsavgiften med 30 spänn till 245.

  Ska du själv springa?

  SvaraRadera
 3. Typer...
  Jag är väldigt sugen på att göra en satsning på sub40. Så mitt preliminära svar är "ja". Let´s do it :)

  SvaraRadera
 4. ok, nu är jag anmäld till Hässelby. Lycka till i Gallerian.

  SvaraRadera
 5. Spännande! Och tack. Om det går någorlunda bra så hänger jag nog på i Hässelby.

  SvaraRadera