tisdag 16 februari 2010

264

Som medlem i New York Road Runners får jag löpande information (oavsiktligt, jag lovar!) om bland annat de olika lopp de arrangerar utöver NYC Marathon. Närmast på tur är Run for Haiti nu på lördag, där hela anmälningsavgiften går till hjälparbetet på Haiti. För att locka extra många löpare till de fyra engelska milen i Central Park ges dubbel kvalificeringspoäng i 9+1-programmet.

Hade jag varit i New York skulle jag helt säkert ha sprungit den ack så välbekanta slingan. Men man kan delta även på annan plats genom att registrera sig i det virtuella loppet (även om det inte ger kvalificeringspoäng). Sträckan ska vara densamma, men den kan springas var som helst 19-24 februari. Även här går anmälningsavgiften ($30, drygt 200 kronor) oavkortat till Haiti. Tiden registreras tillsammans med de andra deltagarnas tider i resultatlistan.

Så vad säger ni – springa en runda för Haiti?

3 kommentarer:

 1. Kan man göra det på skidor? Och får det vara längre än fyra miles (hej Stefan!)? I så fall, kanske.

  Måste man gnola på We are the world under tiden? I så fall inte.

  SvaraRadera
 2. Fast istället för att krångla kan du ju sticka ut på den skidtur du tycker är lagom lång, nynna Midlake-låtar och sedan skänka valfritt belopp till Radiohjälpen eller något. I wouldn't mind (sorry Stefan).

  SvaraRadera
 3. Hmm, that sounds like a splendid idea.

  SvaraRadera