onsdag 10 februari 2010

270

Idag har jag inte sprungit, inte kollat på GE-galan och inte tänkt ut något speciellt att skriva här.

4 kommentarer:

 1. Tittade precis på dina mål (och för första gången även på din blogg) och noterade att vi har exakt samma målsättningar. För dig verkar de dock vara mer inom räckhåll än vad de är för mig!

  SvaraRadera
 2. Det är av den anledningen jag börjat läsa din blogg. Jag tyckte det var lustigt att vi inte bara hade samma mål utan att vi också hade uttryckt dem på samma sätt!

  Sedan är jag osäker på om jag verkligen har lättare att nå målen, för när det gäller träning så skiljer vi oss åt väldigt mycket för tillfället.

  SvaraRadera
 3. Kanske är det så att den som har sub 40 som mål ofta tycker att 3.30 på maran och 1.30 på halvmaran är rimliga mål? Målen harmonierar liksom...

  Just nu känns mina mål ganska långt borta (i synnerhet sub 40-målet) men jag tror fortfarande att jag kan nå dem under året.

  Jag återkommer med största säkerhet till din blogg!!

  SvaraRadera
 4. Jo, det är väl rimligt. Men det förklarar inte varför vi båda började skriva bloggar om det nästan samtidigt - du bara fyra dagar efter mig.

  Vi ska förhoppningsvis båda nå dit vi vill, men det ska bli spännande att se vem av oss som uppnår de olika målen först!

  SvaraRadera