onsdag 22 september 2010

46

Jag väntade så länge det var möjligt, men till slut kunde jag helt enkelt inte låta bli. Nu är jag anmäld till Hässelbyloppet.

Det som lockar mest är att jag känner till flera trevliga löpare som redan är anmälda. Det skulle vara tråkigt att bara läsa om loppet på bloggar och diskussionsforum efteråt när man själv kunde varit där. Utöver den anledningen så finns ju också möjligheten att jag ännu en gång tar mig under 40 minuter på milen för att få en bekräftelse på att det inte bara var en tillfällighet sist.


Det senaste året har det blivit en ordentlig procedur för mig att anmäla mig till ett lopp: Betala, registrera planerat deltagande på funbeat och jogg.se, blogga om det samt lägga till en puff bland planerade lopp i sidospalten. Sedan är bara själva genomförandet kvar.

8 kommentarer:

 1. Härligt att du är anmäld! :-)
  Klart du ska under 40 igen, denna gång har vi lite mera press på oss att visa det inte var en tillfällighet...
  Noterar att du är anmäld till tävlingsklassen, smart val.

  SvaraRadera
 2. Jag kollade faktiskt startlistan och såg att bland annat du, Staffan och Erik var anmälda i tävlingsklassen. Sedan rekommenderas ju tävlingsklassen av arrangören om man siktar på en tid under 40 minuter, och det kan jag ärligt säga att jag gör den här gången. Vi ses där - åtminstone i startfållan...

  SvaraRadera
 3. Härligt, Morgan! Jag siktar också på sub40. Jag tar rygg på dig :) Lycka till på LL!

  SvaraRadera
 4. Är det Erik A? Vi får väl se vem som tar rygg på vem...

  Tack för lyckönskningen!

  SvaraRadera
 5. Kul - Då ses vi i startfållan! Och efteråt i mål som officiella sub40-löpare på milen. Du är ju redan där medans jag bara fått till det på träning! Kör på!

  SvaraRadera
 6. Jag är mer övertygad om att du kommer få en officiell sub40-notering på Hässelbyloppet än att jag själv får min andra. Men jag kommer i vilket fall vara där och se det. Det ska bli kul!

  SvaraRadera
 7. Jodå, det är jag. Har ju aldrig lyckats m sub 40 så det blir nog mellantidsarmband och hela kittet för att inte göra samma blunder som på halvmaran.

  SvaraRadera
 8. 4+4+4+4+4+4+4+4+4+4. Aldrig över 4, men gärna lite under - hur svårt kan det bli? ;-)

  SvaraRadera