tisdag 11 maj 2010

180

Jag letade upp mig själv i den lågupplösta videon på Kungsholmen runts hemsida. Man kan se min målgång när räknaren går från 45:15 till 45:16. Möjligen det enda bildbeviset på min medverkan, mindre tydlig än Zapruder-filmen.

Det har inte blivit något sprunget sedan loppet i lördags. Visst har jag lust, men samtidigt känns det som att kroppen gärna får vila lite. Istället har jag ätit gott varje dag, och det har blivit lite vin eller öl till maten varje kväll.

Vid en längre hundpromenad idag gick jag via Skogskyrkogården bort till Nackareservatens kant mot Kärrtorp och Björkhagen. Jag hade gärna bott lite närmare. Som det är nu får det bli en buss- eller tunnelbanetur till en lämplig ingångspunkt på Sörmlandsleden. Snart.

5 kommentarer:

 1. Jag är på. Om du fixar tempot. Nya skor som jag är sugen på. Och lördagens 16 gick som en dröm.

  SvaraRadera
 2. Det är helg som gäller för dig, va? Kanske får jag se dina nya skor redan nu i helgen... Var det folktomt på Djurgården i lördags?

  SvaraRadera
 3. Inte folktomt, men inte så fasligt mycket folk heller. Tempo på strax över 5 och ett bra flyt. Får göra om det ett par gånger och sedan hitta en bra 18-runda.

  Ja, helg passar ju bäst för mig, men jag insåg efter att jag hade skrivit att jag har ett jävla projekt i helgen: lägga om köksgolvet. Så det känns inte som läge att boka upp en halvdag på ett springprojekt. En annan helg. Men i år blir det av!

  SvaraRadera
 4. Jaså, du bygger på med fler kilometer. Vilken sträcka siktar du på?

  Jag ska försöka hänga ganska mycket på Sörmlandsleden i sommar. Det kommer nog att finnas tillfällen som passar oss båda.

  SvaraRadera
 5. Nja, jag tänkte bara att när jag inte kände nämnvärt mycket av Djurgårdsrundan på söndagen – eller ens på lördagseftermiddagen – att jag skulle satsa lite mer och ta ut mig lite till. Och jag tycker att kilometer är roligare än sekunder, så vi får se hur långt det går.

  SvaraRadera