fredag 31 december 2010

Gott slut

Om man kollar i min träningsdagbok på jogg.se så ser man att jag inte lyckades springa så mycket som 100 mil under 2010. Det blev inte ens 98. Det var först på årets sista dag som jag tog totaltiden för årets löpning upp över 80 timmar. En ganska begränsad träningsmängd och långt ifrån mina föresättningar vid årets början.


Tävla gjorde jag dock som aldrig förr. Innan dagens pass stod tävlingarna för en fjärdedel av årets löpning sett till antalet kilometer. Utan loppen hade jag stått mig slätt. När det gäller loppen lyckades jag också nå mina mål för året. Jag satte nytt personligt rekord på alla distanser.

Jag brukar inte avge några egentliga nyårslöften, men jag har ibland vissa uttalade målsättningar för det kommande året. Nästa år tänker jag tävla något mindre, men träna betydligt mer. Förhoppningsvis leder det till fortsatta framgångar.

Gott nytt år!

2 kommentarer:

 1. Gott slut och Gott Nytt år!

  Tycker du har presterat riktigt bra på din begränsade träningsmängd. Hoppas det nya konceptet fungerar. Annars får du byta tillbaka :-).

  Det viktiga för att nå resultat kanske är att tänka igenom träningen och genomföra varje träning fokuserat för att få ut så mycket som möjligt av den och undvika "slentrian".

  MVH

  SvaraRadera
 2. Tack Lennart!

  Du har förmodligen helt rätt. Jag tror att jag de senaste åren mest rättvist har kunnat beskrivas som en slentrianlöpare, med några få träningstillfällen under 2010 undantagna. Mer fokus under 2011!

  SvaraRadera