måndag 6 december 2010

Ett säkert sätt att få springa NYC Marathon 2012

Idag klockan 13 börjar Springtime Travel ta emot föranmälningar till New York City Marathon 2012. De som är snabbast att anmäla sig är garanterade en startplats i loppet om knappt två år (förutsatt att man också betalar för något av de erbjudna paketen som inkluderar bland annat flygresa och hotellnätter).

Det här är bara ett av många sätt att få en plats i New York City Marathon. Det är kanske det enklaste, men absolut inte det billigaste.

Själv har jag valt att anmäla mig till lotteriet igen. Det gjorde jag redan under Marathon Monday, dagen efter årets lopp. Marathon Monday Mania var en extra dragning i lotteriet där 50 personer blev bland de första att få var sin startplats i NYC Marathon 2011. Jag blev inte utvald, men jag har en ny chans i det riktiga lotteriet till våren. Det är inte helt otänkbart att jag får springa NYC Marathon igen redan 2011.
Skriv gärna en kommentar om du bokar via Springtime eller väljer något annat sätt att få en startplats i NYC Marathon!

2 kommentarer:

  1. Jag har nu, efter att ha fått spring i benen av ditt evinnerliga springande, anmält mig till lotteriet inför 2011 års upplaga. Här ska löpas!

    Hur stor andel av de som medverkar i lotteriet brukar få plats?

    SvaraRadera
  2. Ett sätt att få tyst på mig! Det kanske funkar.

    Jag har hört att det är en chans på fem, ungefär. Det är över hundratusen sökande, men antalet "lotteriplatser" avgörs i viss mån av hur många av de sökande som uppfyller något av kraven för att garanteras en plats.

    SvaraRadera