söndag 14 november 2010

New York – Stockholm

Jag kom hem igår. Ena dagen är det sensommarväder i New York, nästa dag är färgskalan så bedrövlig att jag nästan hoppas att vi landat på Island istället för på Arlanda. Den nya vinterjackan som jag hängde över en caféstol i Central Park häromdagen kommer plötsligt väl till pass. Jag är glad att jag reste hem med varma kläder i handbagaget, för min övriga packning valde Delta Airlines att skicka med ett senare flyg, via Amsterdam.

Det är skönt att vara hemma, trots avlövning och snösträngar. Efter drygt två veckor i ett höstvackert New York känns det som att jag kan möta nästan vad som helst. Jag har också en massa saker med mig hem att glädjas över; minnen, fina resultat samt nya kläder och prylar. Jodå, en svart skåpbil levererade min resväska till porten tretton timmar efter att jag stod och glodde på ett tomt bagageband.

Veckans samlade träning: rodd i Central Park i torsdags.

Efter några dagars semester och bloggvila är det dags att sammanfatta New York City Marathon 2010 i en serie inlägg. Sedan höjer jag blicken från tangentbordet och går vidare mot nya mål.

3 kommentarer:

  1. Valkommen hem, skont att vara hemma igen (hoppas jag)! Men vilket strul, slarvade de bort ditt bagage pa Arlanda!? Vilken panik nar du hade shoppat lite nya sjyssta grejer!!

    SvaraRadera
  2. Tack, tack.

    Nej, det var Delta Airlines som slarvade bort väskan redan på JFK. Egentligen ingen större överraskning eftersom det alltid är någon form av kaos på deras terminal 3. Men det är klart att jag hade lite ångest över prylarna innan jag fick hem dem.

    SvaraRadera