måndag 30 augusti 2010

69

Visst, jag är lite förkyld, och det är möjligt att det – om ingenting annat – förhindrar en start i Hässleholmsloppet på lördag. Men det är bara ett av tre tiokilometerslopp under hösten som jag funderar på att springa. Det som talar för de övriga två är den geografiska närheten och att jag eventuellt känner lite folk som kommer att delta.

Imorgon 10 september 15 september är sista dagen att anmäla sig till Kistaloppet som arrangeras för första gången lördag 18 september. Jag har bestämt mig för att springa för att det är mina gamla hemtrakter, förorterna där jag bott och jobbat i flera år. Sedan finns det en massa andra goda anledningar att springa som man kan läsa om i pressmeddelandet.


Några veckor senare är det inte omöjligt att jag springer Hässelbyloppet, trots att jag avslutade den traditionen förra året. Om det blir start söndag 10 oktober beror mycket på om några av mina lagkamrater från Vasastafetten kommer att springa eller inte. Det kunde vara kul att springa samtidigt och ses efteråt (vilket vi inte gjorde efter Midnattsloppet).

En, två eller tre chanser att springa milen under 40 minuter i år. Just nu känns det som att målet får anstå till våren.

---

Uppdatering: Enligt anmälningssidan kan man nu bestämma sig så sent som 10 september om man vill springa Kistaloppet. Jag har ändrat i texten ovan.

Ny uppdatering: Enligt mejl med tävlings-PM är anmälningstiden förlängd till 15 september kl 23:59.

2 kommentarer:

  1. Kul att ha lite tävlingar att se fram emot. Vet du ifall det finns någon sida där man kan hitta olika tävlingar. Jag bor i Jönköping och här är det inte särskilt mycket som anordnas.

    Hoppas du tillfrisknar tills lördag!

    SvaraRadera
  2. Det ser mörkt ut på tillfriskningsfronten, tyvärr, men det kanske inte är värre än att det går att springa ändå. Om det vänder idag och inte blir värre.

    Kommande lopp kan du bland annat hitta på jogg.se, funbeat, Marathon.se eller hos Svenska Friidrottsförbundet. Om du registrerar dig som medlem på jogg.se och/eller funbeat så kan du också diskutera de olika loppen med andra som ska springa eller har sprungit. Meddela gärna om du hittar något som du tycker är intressant!

    SvaraRadera