onsdag 13 juli 2011

Gotlandssemester — med lopp i När!

Redan förra sommaren ville jag springa ett lopp på Gotland. Då blev det tyvärr ingen resa, men nu är vi där resten av veckan! Under våren hade jag turen att vinna en startplats i Viruddenloppet, så det enda som kostar något är båt, hyrbil och boende — runt 4000 kr att dela på två (inklusive taxi igår morse eftersom vi inte lyckades hinna med första tunnelbanan kl 05:06).

Det blir alltså ett tiokilometerslopp imorgon. Jag kommer inte att kunna pressa fram någon rekordtid, men jag kommer förhoppningsvis att ha roligt när jag försöker hålla jämna steg med min norske kompis Per. Han har ett lägre startnummer än jag eftersom fördelningen är gjord på efternamn i bokstavsordning. Vem av oss som står med lägst nummer i resultatlistan återstår att se.

Första natten på Gotland har vi sovit i tält, men inatt kommer vi att bo på vandrarhem. Det är ett lite säkrare sätt att få tillräckligt med sömn innan loppet. Nu ligger vandrarhemmet ovanpå en vinfabrik, så det finns en viss risk att det blir vinprovning imorgon eftermiddag innan vi åker vidare till När.

4 kommentarer:

 1. Hej!
  Vad trevligt med ett 10 km lopp. Lycka till!

  Du kanske också kan använda resultatet för att lägga upp intervallpass framöver.

  MVH

  SvaraRadera
 2. Tack Lennart! Vi får väl se hur användbart resultatet blir...

  SvaraRadera
 3. Ganska bra, trots regn och rusk! Jag har väntat med att skriva om loppet eftersom jag levt ut det sista av Gotlandssemestern utan fast uppkoppling.

  SvaraRadera