torsdag 14 juli 2011

Anmälan till Jubileumsmarathon

Jag har ju redan köpt min startplats till nästa års jubileumsmara (samtidigt som jag som vanligt betalade för nästa års Stockholm Marathon vid startlappsuthämtningen till årets lopp), men idag kl 13:48 släpps återstående platser till försäljning på den officiella hemsidan.

Tröjan ingår inte i anmälningsavgiften.

Det gäller nog att hänga på låset, för antalet intresseanmälningar är högt i förhållande till antalet startplatser. Ses vi på startlinjen om ett år?

7 kommentarer:

 1. Jag kommer iaf att hänga på låset. Nåt säger mig att Spårvägen och Hässelby inte riktigt har optimerat sina hemsidesresurser i förhållande till hur många som kommer försöka anmäla sig...

  SvaraRadera
 2. Det kan ju hända att det finns platser kvar även efter det första kaoset.

  SvaraRadera
 3. Yes! I´m in. Den svenska anmälningssidan brakade ihop. Gick in via den engelska och det funkade geschwinnt. Firts we take Manhattan, then we take Berlin, then we take London and finally Stockholm :)

  SvaraRadera
 4. Tack för påminnelsen, nu är jag anmäld!

  SvaraRadera
 5. Erik: Bra där! We'll see about London... Besked först i oktober.

  Henrik: Kul! Idag var det bara 257 platser kvar.

  SvaraRadera
 6. synd art att dom inte tänker på alla 1000kr för att springa sjukt!!tyvärr har inte råd fast ma är god för 2.35 på maran

  SvaraRadera
 7. Att springa 42,2 km är gratis, men för startplatser i ett lopp gäller tillgång och efterfrågan. Jag hade hellre haft din snabbhet än min startplats i Jubileumsmaran!

  SvaraRadera