onsdag 19 september 2012

Ett par lopp till våren (113 dagar)

När jag igår kväll kollade datum för nästa års lopp så saknade jag bara information om Sentrumsløpet. Det datumet gick norrmännen ut och berättade om idag. Sista lördagen i april kommer jag att springa en mil i Oslo.

Som jag skrev igår så vill jag gärna också springa några halvmaror nästa år, så jag kollade direkt hur Kungsholmen runt låg i förhållande till Sentrumsløpet. Att det ligger en vecka senare, första lördagen i maj, gör att jag förmodligen kommer att springa. Bara minuter efter att jag varit inne på hemsidan fick jag ett mejl med en inbjudan. Ett tecken!

4 kommentarer:

 1. Kungsholmen Runt har jag velat springa sedan jag sprang det förra gången 2010 men inte kunnat p g a familjeangelägenheter varken 2011 eller 2012. Nästa år vill jag ner mot 1:22 på Kungsholmen Runt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte heller sprungit sedan 2010. Det har inte blivit många halvmaror alls. Är 1:22-målet valt med tanke på NYC Marathon?

   Radera
 2. Precis, har en förhoppning om att åka dit och springa 2014!

  SvaraRadera
 3. Jag får förlita mig på tur eller otur i lotteriet. Har jag tur så får jag springa NYC Marathon redan nästa år, har jag otur så är jag garanterad en plats 2014! Ingen vits att springa en snabb halvmara om jag inte gör det senast i januari.

  SvaraRadera