måndag 9 januari 2012

Sveriges mest vältränade doldis (367 dagar)

På Funbeat såg jag att man i samarbete med Outside efterlyser Sveriges mest vältränade doldisar, personer som ”är vältränade men aldrig visar upp sig. De som är förebilder för andra, sprider inspiration och motivation omkring sig, de som klarar ett vanligt jobb, familj, utövar en rolig utomhusidrott och dessutom hinner vara trevliga.”

Det är läsarnas nomineringar som ligger till grund för urvalet. Jag tänkte direkt på en person som jag kommer att nominera. Han förtjänar titeln, han skulle ha glädje av vinsten — och jag har chansen att få en prenumeration av Outside.

4 kommentarer:

 1. Min första tanken var Anders Dahl, en 47-åring som springer 10000m på 31:27, endast 6 sek från Kjell-Erik Ståhls "omöjliga" notering. Där har vi en otränad doldis, sannerligen.

  SvaraRadera
 2. Sannerligen imponerande (men det låter inte särskilt otränat). Jag vet dock inte hur han uppfyller övriga punkter i beskrivningen, de som fick mig att tänka på någon annan.

  SvaraRadera
 3. Vältranad skulle det vara förstås :) Nää..jag läste beskrivningen mer noga nu, och han kanske inte kvalificerar som doldis då han synts lite i medierna..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att synas lite i medierna gör inte automatiskt någon till kändis. Uppfyller han bara några av de andra kriterierna så tycker jag att han förtjänar en nominering.

   Radera