onsdag 23 mars 2011

Ett beslut fem i tolv

Nu har jag bestämt mig. Om jag inte hinner springa innan jobbet och är för trött och/eller hungrig efter jobbet så får jag väl springa jobbet. Jag packar en väska imorgon (ikväll är jag för trött).

4 kommentarer:

 1. Bra där, jag kör två lunchlöp i veckan, ska ut om en halvtimma på ett! Det beror naturligtvis på hur ens jobb ser ut och hur fritt det är med tider etc.

  Varför inte springa till/från jobbet någon gång?

  SvaraRadera
 2. Saker och ting har dragit ut på tiden, men nu ska jag försöka komma ut på en kort runda innan lunch.

  Det är åtminstone 14 km mellan hemmet och jobbet, men jag ska absolut springa någon gång per vecka nu när isen är borta.

  SvaraRadera
 3. Jag styr mina arbetstider väldigt mycket själv, det är mest möten före/efter lunch som kan begränsa mina träningsmöjligheter.

  idag blev det 11km distans varav 7km snabbdistans. Jag har också 14km till jobbet, lite för långt för att transportlöpa varje dag men då och då funkar det, jag tycker det är praktiskt enklare att springa hem på eftermiddagen än att springa dit på morgonen.

  SvaraRadera
 4. Jag har också ganska stor möjlighet att styra mina arbetstider, men ibland är det svårt att förutse vad som behöver göras och när.

  Jag håller också med om det praktiska med att springa hem, men för min egen del tror jag mer på att springa till jobbet eftersom jag inte vill vara hemma alltför sent. Jag är dock beredd att laborera lite med detta under våren.

  SvaraRadera