lördag 1 september 2012

Saknade kommentarer (131 dagar)

Sedan en tid tillbaka publiceras den här bloggen parallellt på jogg.se. Innehållet i inläggen där är alltså exakt samma, men allt lullull runt omkring är inte med. Sedan är det förstås så att man som ”jogg-läsare” kan kommentera inläggen där utan att det syns här (och kanske är just du en sådan läsare och får därmed byta ut där och här mot här och där).

I de fall det kommer kommentarer av intresse på blogginläggen på jogg.se så kommer jag i fortsättningen att länka dit från bloggens ordinarie plats.

En annan dold kommentar fick jag av Staffan för en vecka sedan. Den skrevs som svar på ett inlägg om hösten, men blev av någon anledning aldrig synlig på bloggen. Nu har jag kopierat in den själv och svarat.

4 kommentarer:

 1. Internet är fantastiskt när det funkar. Jag kommer inte ens in på jogg.se..:-(

  SvaraRadera
 2. Får se om den här kommentaren syns...jag har haft problem med att mina kommentarer försvunnit från olika bloggar ett tag, eller hamnat i folks mail...konstigt. Har provat att byta lösenord på Googlekontot till att börja med. För närvarande tycker jag att det är de kortare distanserna jag inte är så nöjd med ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som Ingmarie skrev; det är fantastiskt när det funkar.
   Du är ju bra på alla distanser. Men att du är missnöjd med de kortare distanserna behöver ju inte betyda att det är dessa du ska fokusera på.

   Radera