måndag 3 oktober 2011

202 dagar till London Marathon

Jag räknar inte ned på bloggen längre. Första nedräkningen slutade med New York City Marathon 2010, och efter det blev det konstgjord andning ett tag i väntan på något nytt.

De nya 400 dagarna var först vad som återstod till Boston Marathon 2012, men när jag inte klarade att tidskvalificera mig så anmälde jag mig till London Marathons lotteri och justerade den numera tysta nedräkningen med sex dagar.

De senaste dagarna har varit en nervös väntan på besked. Idag hamnade det i inkorgen:Det blir alltså inget London Marathon för mig i vår. Eftersom jag inte heller får springa i Boston nästa år så finns det ingenting att räkna ned till. Jag känner mig oväntat besviken.

---

Uppdatering: Jag insåg först efter publicering att det är exakt två år sedan jag skrev det första inlägget på den här bloggen med rubriken 400. Cirkeln är sluten.

4 kommentarer:

 1. Det här var verkligen tråkigt. Jag tror att Barcelona marathon och Rom marathon går på vårkanten (i mars tror jag) och de kanske kan vara något...

  SvaraRadera
 2. Det är inte vilka maratonlopp som helst som lockar mig... men jag är inte helt ointresserad av att springa i Barcelona.

  SvaraRadera
 3. En helt annan grej: Vet du vad som händer med de NYC marathon-merch som blir över efter måndagen? Säljs det nånstans? Ska ju dit till Thanksgiving.

  SvaraRadera
 4. New York Road Runners har lite grejer till försäljning på sitt kontor på 9 East 89th Street, men det mesta säljs på webshopen (http://store.nyrr.org/storefront.aspx).

  SvaraRadera