torsdag 1 mars 2012

Mönster (315 dagar)

”Vänta inte till kvart i tolv med att skriva nu” vädjade min flickvän tidigare under kvällen. ”Men jag vet inte vad jag ska skriva om” svarade jag. Jag har lätt för att fastna i den här typen av mönster. Nu när klockan närmar sig tolv vet jag fortfarande inte. Men jag vet att jag fortfarande behöver sova ikapp.

8 kommentarer:

 1. Kom igen nu Morgan. För att vara en löparblogg handlar det väldigt lite om löpning här numera! Hur svårt ska det va' :) ? Ut och kuta en sväng vetja, ta med vovven eller flickvännen, inte långt, inte snabbt men se till att kom ut och det minst två gånger i veckan i alla fall!! Kom igen, heja heja!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är det en löparblogg?
   Jag håller med om att två gånger i veckan är ett minimum som inte borde vara svårt att uppnå. Mina ursäkter bleknar till osynlighet när man kollar på killar som du eller Lennart. Men jag har egentligen aldrig varit bra på att träna. Tack för spark i baken! När bjuder du ut oss till Nykvarn?

   Radera
 2. Jag håller med. Ikväll är det du som tar ett varv innan middagen. Inte bara för att du ska ha något att skriva om, utan för att det är vår i luften! /K

  SvaraRadera
 3. Våren! Jag springer den till mötes!

  SvaraRadera
 4. En liten spark i baken från mig. ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Ingmarie! Du är bra på det där.

   Radera
 5. Det vore skoj om du kom ut till Nykvarn Morgan, varför inte? Om du med "oss" menar Hempa så Vet jag inte om han är så på längre, han jobbar mycket och tränar int så fokuserat heller. Kanske kan du ta med dig Ingmarie istället?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker mig minnas att du en gång skrev något om att bjuda in till löpning och samkväm i Nykvarn. Jag menade ingen speciell person, men skulle gärna återse några ansikten (eller ryggar?).

   Radera