lördag 23 april 2011

Regnigt lopp på Påskafton?

Det är fortfarande fredag i New York. Tidigare ikväll gick jag till New York Road Runners och hämtade min startlapp till morgondagens lopp i Central Park, NYRR 4 Mile.

Loppets 4 engelska mil är en distans jag inte har sprungit på tre år. Jag har inga stora förväntningar på min prestation, men om allt går bra hoppas jag på en sluttid under 25 minuter. Det skulle nämligen innebära en liten förbättring av min ”best pace” på 6:16/mile.

Utöver det faktum att jag inte tränat på två veckor så känns väderprognosen lite tråkig. Visserligen brukar jag prestera bra i kyla och lätt regn, men det behöver inte ösa ner. Starten går klockan 9, vilket skulle kunna bli obehagligt om man tittar på prognosen från yr.no.


I sidospalten har jag angett att jag har som mål att springa 4 engelska mil under 24 minuter. Det är en naturlig följd av att jag gärna skulle springa 5 engelska mil under 30 minuter. Det är dock inget jag räknar med att klara under 2011.

Någon fin liten logga till loppet finns inte att finna på nätet, men däremot på den tröja jag fick tillsammans med startlappen. En välkommen bonus inbakad i startavgiften på $18.

Min nya jobbmobil och en spegelvänd tröja.

3 kommentarer:

 1. Lycka till på tävlingen! Här skiner solen för fulla muggar :-)

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Ja, oj vad det är varmt, soligt och fint här :-) men ett lopp i New York är alltid ett lopp i New York, oavsett vädret så har jag inte något emot att byta..... :-)

  Lycka till!

  MVH

  SvaraRadera
 3. Tack för välgångsönskningarna! En redogörelse kommer först ikväll eller imorgon eftersom jag är på väg hem (just nu på Schiphol).

  SvaraRadera