fredag 22 april 2011

NYC Running Show 2011

Efter 10 dygns sol- och kärlekssemester har jag lämnat Mexiko bakom mig. För att undkomma saknaden kommer jag att fokusera på löpningen igen (för första gången på nästan två veckor).

Förra besöket blev knappt ett dygn långt. Nu blir det två dygn till.

Jag har varit relativt isolerad från det mesta den senaste veckan. Det finns mycket att läsa ikapp, inte minst om Boston Marathon som var i måndags. Det får dock vänta ytterligare några dagar, för nu är jag tillbaka i New York.

När jag tillfälligt hade tillgång till ett öppet nätverk (på Don Cafeto i tisdags) så anmälde jag mig till en löparmässa i New York. Det verkade vara en schysst deal och tajmingen var ju helt rätt. Inbjudan kom från JackRabbit Sports, en av de butikskedjor i New York jag handlat skor hos tidigare. Nu tror jag att jag har de skor jag behöver, men jag kan tänka mig att köpa lite andra prylar.


Jag saknade verkligen solglasögon när jag var i Mexiko. Har jag tur så hittar jag ”min modell” hos Adidas på mässan. Kanske fortsätter den närmast ändlösa jakten på en lagom stor ryggsäck också. Allt annat blir en bonus.

2 kommentarer:

  1. Shit vad kul! Men håll i plånboken även om dollarn är låg. ;-)

    SvaraRadera
  2. I did. Men det blev ändå köp av både glasögon och ryggsäck.

    SvaraRadera