söndag 3 mars 2013

Skidpremiär

För fem veckor sedan stod jag på ett par skidor för första gången i vuxen ålder. Det var något jag aldrig trodde skulle hända, men en vän överraskade mig med en Gunde-mössa och löfte om en lektion. Som om inte det vore nog så fick jag all nödvändig utrustning och hjälp med valla.

Jag har inte varit det minsta lockad av skidåkning och har bland annat därför aldrig tänkt på att göra en svensk klassiker. Men trots ostadiga ben och ett par vurpor tyckte jag ändå att premiären var ganska rolig. Mest berodde det förstås på min skidlärare som dagen efter trodde att han hade kommit på något:

 

Det har blivit skidlektioner nästan varje helg sedan dess, med undantag för den helg jag åkte till Barcelona och sprang en halvmara och den här helgen då det närmaste jag kommer skidåkning är Vasaloppet på tv.

6 kommentarer:

 1. Välkommen tillbaks i bloggvärlden. ;-) Hur gick det i Barcelona?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om det ska hag berätta någon gång. Men inte här.

   Radera
 2. Dödsryckningar för skidsäsongen i helgen. Sedan tar vi lite backar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dödsryckningar för den som hålls i Åre. Här händer ingenting i väntan på löpningen.

   Radera
 3. Det finns en och annan som anonymt (som undertecknad) följt din blogg med glädje och som hoppas att du fortsätter skriva om ditt liv som löpare. Med förhoppning att du snart får energi och lust att försätta att underhålla oss med din vassa penna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var snällt skrivet! Jag hade tänkt avsluta den här bloggen med att starta en ny, men jag har skjutit det på framtiden och njutit av ledigheten. När det väl händer så annonseras det här!

   Radera