söndag 4 juli 2010

126

Jag hostar mig igenom nätterna och jag har haft väldigt svårt att njuta av det fina vädret vid de senaste dagarnas olika festligheter. Men idag har jag känt mig bättre och till och med badat i sjön Flaten. Nu vill jag bli så pass frisk att jag vågar boka in små utflykter och tillhörande båtresor. Det skulle vara fint att få ta några snabba steg i de nya skorna också.

3 kommentarer:

 1. Det är en förkylning av den typ som börjar lite lätt och sedan tillför nya symptom, ett i taget. Hostan är enligt mina erfarenheter det sista stadiet, men den kan också bli ganska långvarig.

  SvaraRadera
 2. Hacka 8 centimeter ingefära och lägg det i en tillbringare. Halvera eller klyfta ett par lime och några citroner, pressa ur saften i tillbringaren, och släng sedan ner frukterna. Fyll upp med kokande vatten och drick joxet.

  Du kan fylla på med vatten eftersom, och tycker du att det är starkt eller surt kan du sockra det.

  Visserligen gör vitaminerna mest nytta innan förkylningen hinner bryta ut riktigt, men de skadar inte nu heller.

  Själv har jag tappat rösten och har snuva och nyser. Detta plus att ett knä visade sig inte gilla längre sträckor gjorde att jag lyckades hålla ett 5.15-tempo runt Riddarfjärden igår eftermiddag. Vi får ta en vända ihop när vi är kuranta.

  SvaraRadera