lördag 23 januari 2010

288

Jag hade tänkt mig ett lite längre pass idag (eller kanske imorgon...), men jag vågade inte lova något. Fast sent igår såg jag att Petra som skriver Maratonbloggen på SvD.se bjöd in till ett långpass lördag förmiddag. Jag svarade att jag kanske skulle ansluta om jag bara vaknade i tid. Det var faktiskt det första jag tänkte på när jag vaknade idag, och efter frukost åkte jag in till Rålis.

Det var några andra bloggare och ett gäng löpare från IF Linnéa där som jag sedan höll sällskap med runt Kungsholmen och Söder. Tempot var lågt, men det var trevligt och pratvänligt samtidigt som det fanns många tillfällen att njuta av ett vintervackert Stockholm. På flera löparbloggar ligger det nu redogörelser och bilder från tillställningen.

För min del blev det i runda slängar 26 kilometer på ungefär två timmar och trekvart. Inte så svårt, även om det känns i kroppen efteråt. Jag ska verkligen försöka springa långpass varannan vecka i fortsättningen.

3 kommentarer:

 1. Kul att du hakade på och välkommen igen!

  SvaraRadera
 2. Jag såg bilden på svd.se men jag är lite besviken på att inte du kör med den där knäande jävlar-i-helvete-vad-roligt-det-ska-bli-att-ut-och-springa-stilen.

  Hoppas att jag kan få följa med på några medelpass även i fortsättningen. Några 26 kilometer ger jag mig inte på.

  SvaraRadera
 3. Jo, fast den bilden är tagen efter löpningen. Och apropå knä - jag har sedan en timme tillbaka skitont i mitt gamla vänsterknä, så det blir nog rätt lugna pass ett tag framöver.

  SvaraRadera