måndag 30 april 2012

Saker jag gillar (255 dagar)

Jag registrerade mig på Facebook dagen efter New York City Marathon 2010. Anledningen var att jag ville delta i en extra utlottning av 50 startplatser till nästa års lopp. Det är möjligt att jag annars aldrig hade registrerat mig på Facebook. Jag vann dock ingen plats.

Sedan dess har Facebook i vilket fall varit en av mina främsta nyhetskällor när det handlar om lopp som intresserar mig. Här har ni ett litet smörgåsbord:

New York Road Runners (NYRR), ING New York City Marathon, Trosastadslopp, Viruddenloppet, Mitja Barcelona / Barcelona Half Marathon, Stockholm Halvmarathon, Jubileumsmarathon Stockholm 1912-2012, Skärholmsloppet, FunBeat, Lidingöloppet, Runday, hittaut.nu, Sicklaloppet, Runner's World Sweden, Bank of America Chicago Marathon, Midnattsloppet, Stockholm Marathon,The Boston Marathon, Virgin London Marathon, BERLIN-MARATHON, jogg.se,SENTRUMSLØPET

Jag gillar en del andra saker också, saker som inte har med löpning att göra. Stockholms Filmquiz, till exempel. Den här veckan är jag gästarrangör av deras miniquiz på Facebook. Kolla in!

2 kommentarer:

  1. Osis att jag inte har någon Facebook. Kanske också ska registrera mig då.....

    SvaraRadera
  2. Stockholms Filmquiz och flera av de andra sidorna ovan kan man kolla utan att vara registrerad på Facebook.

    SvaraRadera