tisdag 13 december 2011

Vändning (394 dagar)

Med ett positivt synsätt kommer man långt, och vill man få någonting gjort så är det lika bra att göra det själv. Men nu går jag och lägger mig.

3 kommentarer:

 1. Det är ju en dag i dag också. Fin medvind erbjuds om du kan hitta en runda i nordlig riktning...

  SvaraRadera
 2. Positivt tänkande är i min värld en felöversättning. "Positive thinking" handlar minst lika mycket (om inte mer) om att tänka "rätt". Dvs varken svart- eller skönmåla. Det jag försöker säga är att du, Morgan, har en otrolig talang för löpning. Det har du visat genom att göra de resultat du gör med den träning du haft i bagaget. Jag tror att du behöver fundera på vad som ger dig motivation. Tycker du att det är roligt att springa? Tycker du att det är roligt att träna? Ensam? I grupp? Enligt ett program? Förmiddag? Eftermiddag? Kväll? Helg?
  Det är bara du själv som kan ge dig förutsättningarna för att lyckas. Vill du det så är jag övertygad om att du kommer hitta en väg.

  SvaraRadera
 3. Staffan: Just nu är varken rundor eller vind något problem, bara mitt sätt att disponera tiden.

  Erik: Jag har redan tidigare svarat att talang saknar betydelse om man inte kan förvalta den. Men du har rätt! Jag tycker att det är roligt att springa - ensam, i grupp och alla tider på dygnet - och vill man så kan man!

  SvaraRadera