måndag 20 juni 2011

Att inte springa

Det har gått tre veckor sedan Stockholm Marathon. Jag har inte sprungit på tre veckor. Först för att jag blev sjuk. Halsont och feber försvann efter ett par dagar, men hostan och snuvan dröjde kvar. Förra helgen trodde jag mig vara redo för ett distanspass, men jag bangade ur i sista stund.

Jag får ont av att inte springa. Det är som att kroppen slits ner av att inte användas på rätt sätt. Jag har haft ont i högerfoten, vänstra höften och högra knät. Jag har varit trött, haft ont i magen och vaknat med huvudvärk många gånger. Hostan blev dessutom värre igen den här veckan.

Men jag är inte dyster. Jag har snart semester, och i fredags fick jag dessutom ett glädjande besked som kommer att innebära underverk för min framtida löpning. Jag kommer att skriva mer om det snart.

7 kommentarer:

 1. Har du landat ett fett sponsorkontrakt?

  SvaraRadera
 2. Hej Morgan!
  Jag får också ont om jag inte tränar :-). Måste ha och göra med att musklerna drar ihop sig och blir lite "oanvända" och stela :-).

  Nu måste du också avslöja vad som har hänt :-).

  MVH

  SvaraRadera
 3. M: Nej, det är av geografisk natur snarare än ekonomisk.

  Lennart: Kroppen behöver arbeta, så är det. Löparvågen är kanske en naturlig reaktion på allt stillasittande framför bildskärmen.
  Jag gör ett tillkännagivande snart.

  SvaraRadera
 4. Jaha, så nu ska vi alltså hållas på halster?! :-)

  Gissar på en startplats i Boston eller NY

  SvaraRadera
 5. Hempa: I wish! Nu känner jag att det här håller på att nå orimliga proportioner... Ni kommer att bli besvikna. Det är betydligt närmare i både tid och rum.

  SvaraRadera
 6. Gissar på nytt jobb närmare hemmet som gör det lättare för dig att få till träningen...

  SvaraRadera
 7. Nära, Staffan, men ändå inte... Vad sägs om ett nytt hem längre från jobbet?

  SvaraRadera